Gradun kokonaisuus

>> 12.3.11

Kirjoitettuani viitteetöntä tekstiä aloitin tekstien kokoamisen yhteen tiedostoon. Käyn samalla tekstiä läpi, rakenteistan uudelleen ja tarkistan argumentaatioketjuja. Samalla kirjoitan monia kohtia uusiksi. Tavoitteena on, että kerättyäni kaiken oman tutkimuksen yhteen tiedostoon voin alkaa lisäämään tutkimuskeskustelua alaviitteisiin, joissa siihen asti on lähinnä ellei pelkästään viitteitä Dionysioksen omaan tekstiin.

Lähestymistapa on lähdekeskeinen, ja tutkimuskirjallisuus voi jäädä hieman liian vähälle huomiolle. Tiedostan vaaran. Tällä tavalla nyt kuitenkin on edettävä.

Aikataulullisesti pyrin saamaan kaiken kerättyä yhteen tiedostoon alkavan viikon aikana. Sitä seuraavan viikon tai kaksi käytän tutkimuskirjallisuuskeskustelun lisäämiseen ja toisen viikon lopulla kirjoitan historiallisen taustaluvun. Ensi kuun alussa, eli kolmen viikon kuluttua, kirjoitan johdanto- ja johtopäätösluvut.

Deadlinena on edelleen 8.4., vaikka huhtikuun loppuun tuli uusi palautuspäivä. Mikäli en ehdi kahdeksannen päivän palautukseen, niin uusi palautuspäivä antaa mahdollisuuden valmistua kuitenkin keväällä - tai no, kesällä. Pitäytyminen aiemmassa tavoitepäivämäärässä estää kuitenkin turhaa rentoutumista ja kirjoittamisen keskeyttämistä. Toivon vain, ettei mieleni tajua minun yrittävän huijata sitä!

0 kommenttia:

  © Free Blogger Templates Wild Birds by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP